HTML

Rumi, a szemem fénye

Az élet Rumival.

Friss topikok

  • cseppke: Nagyon nagy bátorságról tettél tanubizonyságot! :) Nem is tudtam egyébként, hogy kardod van... ta... (2008.06.16. 19:42) Home made heroes
  • cseppke: Jaj, Molly is olyan játékos, és okos! A Labradorok amúgy is nagyon intelligensek, ezért is választ... (2008.05.27. 21:43) május 27.
  • Rumi és Zsuzsi: Szép a blog, mivel szép a történetünk, és a közös életünk. :) (2008.05.21. 19:58) Történetünk

Linkblog

Archívum

2008.05.25. 02:27 Rumi és Zsuzsi

május 22.

Korán keltünk, mivel délután indultunk Pestre, és még el kellett intéznünk pár dolgot. Amikor pakoltam, Rumi odahozta a köteles labdáját, lerakta a táska mellé, leült, nyújtotta a mancsát, és amikor megfogtam megnyalogatta a kezem. Így a labda is jött velünk... :)

Miután felszálltunk rögtön odavezetett a szokásos helyre, ahová ülni szoktunk. Miután levettem a hámot, befeküdt az ülés alá, és elaludt.
Most viszonylag hamar eltelt az idő, és senki nem akarta mindenáron megsimogatni.

Piros már várt ránk az állomáson. A belváron villamossal száguldottunk, vagy inkább dűlöngéltünk át. Kissé felment a vérnyomásunk a kedves sofőrtől, ugyanis amikor szálltunk fel a nagyon dizájnos, istenesen elszúrt kombínóra, ránk akarta zárni az ajtót. Az orra előtt mentünk át a zebrán, és azt hiszem elég feltűnőek vagyunk. Ha Piros nem lett volna, akkor Rumi a villamoson maradt volna, én meg a megállóban. De végülis állandó szenvedőalanya a BKV-nak, így reflexből megnyomta a nyitógombot.

Néhány megálló után végre leszálltunk, és egy rövid pisiltetés után autóval mentünk tovább. Azt hiszem Rumi most utazott először boxban, de a rácsok mögött töltött 20 percnek meg lett a jutalma. Piroséknál 6 kutya, és 3 macsek várta.
Természetesen azonnal felüljelölt mindent, és a társaság középpontja lett. Pelécskének ez nem igazán tetszett, szóval megpróbált nekimenni Ruminak. A hangsúly a 'próbált'-on van :D
Piros összes kutyája hatalmas egyéniség. Beleszerettem mindbe, és láthatólag Ruminak is nagyon tetszettek.
Amíg Rumi kitombolta magát, Piros felfedezőkörútra vitt. A kertben megismerkedhettem a cicákkal, Olivérrel, Pezsgővel, és Parázzsal. Nem vagyok macskás, de ők tetszettek. Később Rumi is szívesen megismerkedett volna velük, de ők túl nagynak ítélték a vendéget. A drága kutyám ismét túl kíváncsi volt, így kapott néhány cicapofont :)
8 körül Tamás is megérkezett 3 kutyával, így összesen 10 vérengző fenevaddal indultunk sétálni. Rumi végre megint kirohangálhatta magát.
Éjfél körül feküdtünk le, de az elalvás későbbre tolódott, mivel Ruminak hiányoztak az otthoni fennséges körülmények. Hely szempontjából nem sok választási lehetőség volt, de hosszas fészkelődés után elaludt.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rumi.blog.hu/api/trackback/id/tr11486112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása